He,himself and only.....spelemannen!

Hej alla glada!
 
Det var länge sedan nu. Men det är tur att man har en så underbar sambo som ibland skriver lite åt mig för att hålla er lite uppdaterade.
 
Livet är mycket delar just nu. Jobbet rullar på och det drar sig mot sommar för eleverna. Dom jobbar flitigt för att framställa sina alster så de blir klara. Det har varit ett spännande halvår ute i Fjälkinge. Duktiga elever har vi. En del av dom är till och med duktigare än vad jag är. Och visst är det väl så det är tänkt, eleverna ska i slutänden bli bättre än sina lärare - för att kunna gå vidare sedan i livet. Det är sådana kontraster mellan treor som knappt hållit i ett verktyg till nior som är helt självgående. Men jag trivs bland sågspån, arbetslust och fina resultat. Jag har ett himla bra jobb ska jag säga. Jag får jobba med pedagogik och praktiskt arbete. 
 
Träningen har varit lite dåligt med. Jag föll ganska illa för en och en halv månad sedan och slog i höger skinka och ryggslutet i vår trätrappa. Jag såg misshandlad ut verkligen. Idag är blåmärket borta, men ibland känner jag hur det ilar till när jag sätter mig på vissa underlag eller på vissa sätt. Men jag tränar judo, iaido och jodo för fullt. Nu i det fina vädret kan man ju inte undvika att ge sig ut i spåret emellanåt också. Jag behöver bättra på konditionen. 
 
Jag minns inte vad jag skrev senast eller när men jag och gumman har varit igång med en massa roligheter. Vi åker på loppisar, vi planerar en loppis som vi själva ska hålla i 31/5. Välkomna dit om ni har vägarna förbi. Vi var på Gekås för en vecka sedan och hittade en hel del förnödenheter och bra saker. Vi åkte på Finlandskryssning också i slutet av april till Helsingfors. Jag och min älskling vi lever ett intressant liv. Jag kan faktiskt förstå att hon ibland blir frustrerad över att jag inte är hemma så mycket. Jag jobbar, pluggar och tränar rätt mycket just nu. Men snart är judoterminen, plugget och jobbet avslutat - då får vi lite mer kvalitets tid. Jag kommer fortsätta träna i sommar också såklart, men vid planerade tillfällen. Löpträna, iaido och jodo går alltid att träna på utvalda ställen i närheten. 
 
Jaha det var väl allt för nu. Nu får ni ha en fortsatt trevlig lördag, för det ska jag ha. Jag ska träna iaido och jodo med Ola, en av mina träningskompisar. Det ska bli skoj! Imorgon ska jag försöka göra klart mitt skåp helt och dessutom ska jag och gumman försöka städa vår altan och måla om några stolar. Det finns alltid saker att göra =). 
 
Over and out! // Jimmy


En upptagen man!

Hej!

Tyvärr är det inte Jimmy själv som skriver ..
han är en upptagen man minsann. Jag lånar hans blogg lite medan han är på jobbet. Hihi! Jag är säker på att det inte gör någonting. Jag tycker att det är ganska tomt här inne, tycker inte ni det?
Visst borde Jimmy bli lite bättre på att uppdatera er om vad som händer och sker i hans liv?
Räck upp en hand om ni håller med :) *jag räcker upp två*
 
Men, Jimmy är på sluttampen av hans första år som studerande och det är ganska mycket där kring. Han håller på att öva inför spelning på bröllop och jobbar massor så det är mycket som tar hans tid.
Sen skall väl jag också erkänna att jag snott mycket tid av honom det senaste, jag drog med honom till Gekås, jag har dragit med honom på loppisar, fått honom att spela tvspel med mig, kolla på filmer och sjungit och spelat för mig. Men, jag vet att ni gärna hade velat höra/se honom spela va? Eller hur?
Skicka massa kommentarer till honom nu så skall vi tillsammans få till hans första videoblogg med Jimmys spelande/sång. Hihi!
 
Det var lite från mig. Nu skall jag återgå till min egna blogg :D