GOD FORTSÄTTNING ALLA GLADA!

Hej alla läsare!
 
Nu är det dags för ett litet inlägg igen...årets första. =)
 
Jul och nyår har firats, men tro inte att Jimmy Spelman har legat på latsidan för det. Jag och min pappa på Öland har motionerat som bara den på olika sätt. Vi har cyklat några mil, promenerat en massa och dessutom spelat Bowls. Själv har jag också tränat en massa jodo och iaido för att inte soffa till sig för mycket mellan alla godsaker och smaskande. Man äter ju lite extra i julhelgerna, det är ju naturligt. Men som min mamma säger:
 
"Vad man äter mellan jul och nyår spelar ingen roll, vad man sedan äter mellan nyår och jul spelar desto mer roll".
 
Efter en trevlig julhelg bar det så av norrut för att fira nyår med en god vän. Det blev god mat, slappande, bio, skålande, lite sjungande och lite bilåkande. En mycket trevlig nyårshelg också.
 
Väl hemma åkte jag på en del träningar i Kristianstad (judo) och det blev också en del träning med diverse japanska vapen hemma i vardagsrummet. En del musicerande föll över mina fingrar förstås. Jag har också satt igång med en släktbok som jag har gått och funderat på länge. Jag har kommit en del i mitt forskande och gjort en del intervjuer som ska sammanställas i en bok. Jag ska sedan skicka en lista till mina närmaste och se hur stort intresset är för att äga en sådan bok. Men den ska skrivas först...=)
 
Nu är det ett nytt år och massor av tankar och planer befinner sig i min skalle. Arbete, träning, graderingar, läger, musicerande, besök hos vänner och hos familj såklart. Jag har blivit bättre på att ta hand om kontakterna med mina nära och kära på sista tiden, vilket jag kanske inte alltid varit så bra på. Det man inte kan så bra kan man alltid bli bättre på =).
 
Hoppas ni alla har haft en trevlig jul och nyårshelg. Önskar er alla en god fortsättning på det nya året och vill skänka er alla en tanke och förhoppning om ett bättre år 2017.
 
Over and out! // Jimmy Spelman