NOVEMBER TILL JUNI - 7 MÅNADER

Hej alla glada och tålmodiga läsare!
 
Jag har varit borta länge nu och inte skrivit särskilt mycket så det kanske är på sin plats för en liten uppdatering.
 
Jobb: Jag har nu arbetat ett helt år på killebergsskolan och har trivts så grymt bra med det. Underbara barn, trevliga kollegor och spännande projekt har lyst över Killeberg det här året. Detta är utan tvekan det bästa jobbet jag någonsin haft. Jag får göra sånt jag kan, jag respekteras för mina kunskaper och får en klapp på axeln när jag gör något bra. Bara positivt!
 
Kampsport: Jag har tränat hårt den senaste tiden, kanske allra mest inom judo det senaste halvåret eftersom jag har haft en vision om att ta 1:a dan i judo. Den här gången gick det vägen! På mattan i Lindesberg tog jag steget till 1:a dan i judo - en stor upplevelse. Nu är det bara att jobba vidare i detta. Jag har nu nästa projekt på gång: 2:a dan i iaido och 2:a kyu i jodo. Dessa två projekt ska genomföras i höst är min tanke.
 
Musik: Jag har emellanåt när jag inte har tränat spelat på mina instrument och underhållit mina kunskaper i detta. Gitarr, elgitarr, nyckelharpa, cittra och vevlira är det som spelas mest på Gemönsvägen 18. Jag spelade när mina barn slutade skolan och underhåller givetvis min familj emellanåt också. Jag ska spela på en bröllopsfest i augusti och ett bröllop nästa år så projekt finns det. Spelmansstämma i juli är också planerad!
 
Slöjd: Jag håller på att bygga ytterligare en nyckelharpa, skriver inte så mycket om det eftersom jag inte kommit så jättelångt ännu. Jag har fått ihop en ram med hals, sarger och bakstycke, format detta och har lite kvar att forma innan den första delen ska putsas. Ha tålamod, mer kommer.
 
Hälsa: Det här senaste halvåret har jag lyckats med ännu en bedrift. I julas vägde jag 96,1 kg - alldeles för mycket att väga för mig. Jag har kämpat hårt med träning men framför allt kosten. Minskat mängden mat och ökat mängden träning - det är det som gäller. Jag vägde imorse 77,6 kg - vi talar alltså om en viktnedgång på 18,5 kg på 6 månader. Det känns grymt bra och helt fantastiskt på alla sätt.
 
Nu lämnar jag er för den här gången - ska försöka uppdatera oftare och även ändra layouten på sidan lite grann under sommaren. Ha det så jättebra!
 
// Puss och kram, syns på stan!