SNART TVÅ MÅNADER SEDAN....

Hej på er alla läsare!
 
Jag hoppas att ni har haft det bra under tiden jag har slarvat med mina inlägg. Två månader har snart passerat av 2017 och det har hänt en del.
 
Jobbet: Terminen har startat och jag har arbetat som bara den med allt vad det innebär. Eleverna har arbetat flitigt med alla ämnen och jag känner mig glad som får ta del av deras tillvaro, för att inte tala om att få undervisa dom i det som de behöver lära sig. Mina sexor har haft nationella prov och dessutom fått hålla i en egen kompisdag. Jag är imponerad av att de är så energiska och försöker så duktigt för att göra sitt bästa. Även femmorna jobbar duktigt. Vi har haft utvecklingssamtal med allt vad det innebär också: långa dagar och spännande tankar från elever och föräldrar. Jag trivs fortfarande som fisken i vattnet. Underbart!
 
Träningen: Jag lyckades ta 2:a kyu i jodo i januari. Nu ligger jag i annan hårdträning. Jag siktar på 2:a dan i iaido i maj. Dessutom ska jag vara med i jodo SM i mars och iaido SM i maj. Jag tränar ju givetvis judo i både Älmhult och Knislinge också fortfarande. Jag tycker om när träningen rullar på bra och jag får hålla igång så mycket jag kan. Jag håller vikten också, är så glad att jag har hamnat i lägre vikt. Där ska jag behålla mig nu!
 
Musicerandet: Jag spelar emellanåt på jobbet och emellanåt hemma. Musicerandet ligger lite på andrahandsvalet just nu. Mycket tid går åt till träningen, men jag spelar emellanåt på mina instrument för att det är så roligt. Senaste låten jag lärde mig var "Mer och mer och mer" av Euskefeurat. Jag älskar musik, men ibland ligger träningen lite före. Man lägger tiden olika beroende på vad man känner.
 
Övrigt: I övrigt pratar jag med mina vänner, umgås med min familj och tar hand om mig själv på bästa sätt. När man slappnar av lite som man gör på sportlovet så är man lite mer känslig vilket jag har märkt. Det killar i halsen, jag känner mig varm och mest hängig just nu. Jag tränade iaido och jodo i lördags, söndags och i måndags. Igår och idag har jag tagit ett par promenader och idag passade jag på att beställa tårta till lördag. Jag fyller år på måndag, men passar på att fira med familjen när jag är på ön. =)
 
Det var väl allt för denna gång. Vi hörs när vi hörs!
 
Over and out! // Jimmy Spelman