TUNNA FLÄSKPANNKAKOR



SPREAD MUSIC, NOT CORONA 1



FLÄSKKARRÉ OCH POTATISKROKETTER



Middagstips.



HEJ PÅ ER UTE I ETERN!

Hej!
 
Jag insåg precis att jag inte har skrivit något inlägg sedan i början av augusti. Jag får göra en liten sammanfattning av vad som har hänt under de månader som varit. 
 
AUGUSTI: Efter Öland träffade jag ytterligare ett par kompisar under augusti. Tyvärr ledde ett av dessa möten till en avslutad vänskap, det andra mötet ledde till en förstärkning av en annan vänskap istället. I övrigt startade jobbet igen i augusti, cyklandet höll sig vid liv, kobudo och iaidoträning hemma i lägenheten, grillfest med tillhörande musik, intervju av Smålandsposten och judon startade igen efter en tids uppehåll. 
 
SEPTEMBER: Under september började jag studera på högskola igen. Jag har börjat en utbildning till professionell judoutövare. Under september gick kursen ledarskap och vi inledde även Funktionell anatomi. Jätteroligt att börja plugga igen! Utöver detta blev det jobb, judoträning, cyklande, iaidoträning, promenerande, iaidoläger i Simrishamn, kräftskiva, besök på Öland med jujutsuträning och umgänge med föräldrarna. 
 
OKTOBER: Pluggandet i Funktionell anatomi fortsatte och avslutades med en lyckad tenta. Vi inledde också Biomekanik som också rullat på fint vid sidan av jobbet. I övrigt blev det judoträning, cykel, promenader, iaido, besök i Göteborg hos Pyttesyster samt höstlov på Öland (hundpromenader, cykel, iaido, god mat och trevliga umgängen). 
 
NOVEMBER: November har ju ganska nyligen börjat så där har det inte hänt så mycket förutom jobb, lite cykel och däckbyte på bilen. 
 
Judoträningen har ställts in nu på grund av Coronans framfart i länet. Men som tur är har jag ju min cykel och mitt promenerande som gör mig aktiv på alla sätt. I slutet av oktober vägde jag 71,5 kg - jag har minskat 20 kg sedan 9 mars. Det känns bra =). Totalt har jag under 2020 fram till oktobers slut cyklat nästan 380 mil! Livet rullar på i alla riktningar och vi får alla hjälpas åt att härda ut i detta elände som råder. 
 
Over and out! // Jimmy Spelman