KOPPÅNGEN



HÅRGALÅTEN



GÄRDEBYLÅTEN



POLSKA EFTER BÅTSMAN DÄCK



SEMESTERUPPDATERING

Hej på er!
 
Dags att berätta lite för er vad som har hänt under min semester sedan sist vi snackade. Jag brukar alltid passa på att odla mina intressen under min semester. Mina intressen är ju träning, musik och slöjd som ni känner till. Jag lägger till en rubrik som heter övrigt också för att komplettera med eventuella specialiteter.
 
TRÄNING
- Cykel: Jag har cyklat sen del mindre rundor och långa rundor också. Jag och pappa har cyklat norra Öland runt för tredje gången på tre år. Nästa år blir det nog lite nya utmaningar - funderingen är fyr till fyr.
- Promenader: Jag har laddat ner appen "Every Step Counts" och därför försökt att hålla löftet att gå minst 10 000 steg om dagen. Det har gått bra med hjälp av promenader på morgnarna och diverse hundpromenader.
- Iaido och jodoträning tillsammans med Ola och Rickard.
- Deltagit i en aktivitetsdag på Ekerum den 13 juli. Barn och ungdomar från alla håll fick prova judo, ju-jutsu och karate under min och flera andra instruktörers vägledning från Borgholms Budoklubb.
- Planerat en ny termin för judo i Älmhult.
- Spelat lite boule med far.
 
MUSIK
- Diverse eget musicerande och planerande av diverse spelningar och liknande.
- Sett trevliga artister uppträda: Lena Philipsson, Wilmer X, Lennie Norman och Nationalteatern.
- Spelat folkmusik på Himmelsberga, träffat mycket trevligt folk och knutit lite nya kontakter.
 
SLÖJD
- Inlett ett projekt med min bror rörande laggning. Vi ska försöka lagga ihop en tunna. Vi har gjort ett test och även påbörjat lite på den riktiga tunnan som vi tror ska komma att bli jättebra.
 
ÖVRIGT
- Badat och solat nere vid Sjöstugan och Vättern (totalt 9 gånger).
- Ätit god mat i diverse olika former.
- Besökt glasscaféet i Borgholm, glassbarer och Hamngrillen i Färjestaden.
- Loppisrunda med Pyttesyster.
- Träffat en del trevliga kompisar: Sylvia och Urban.
- Shopping av diverse kläder som tröjor, kalsonger och ny cykelhjälm bland annat.
- Semestrat i Jönköping med två goda vänner som innefattade Liseberg, minigolf, stadsmuseet, matlagning, lite musicerande och sett en månförmörkelse.
- Haft en återträff kring musikalen Gömstället som spelades för 20 år sedan.
 
Den här semestern har varit trevlig, full av aktiviteter och även vila emellanåt. Fantastiskt på alla sätt att få njuta genom att umgås med sina nära och kära, träffa vänner, odla sina intressen och ladda upp inför kommande nytt jobb som är på gång. Jag har nu tre dagar ledighet kvar och dessa ska jag använda till att ladda upp lite inför nya jobbet och komma till ro. En del musik har filmats och detta läggs upp också.
 
Detta var nog allt för nu. Ha det så jättebra tills vi hörs igen framöver!
Over and out! // Jimmy Spelman