LAGA KÖTTBULLAR OCH MAKARONER



SENAST VI HÖRDES AV VAR 11 APRIL (PÅSKAFTON)

Hej på er alla följare!
 
Jag tyckte det var dags att skriva en rad, eller två. Senast vi hördes av var den 11 april, påskafton. Det är dags för en liten uppdatering på lite olika fronter. 
 
TRÄNING
På grund av Corona viruset så har det inte varit mycket judoträningar den här terminen. Vi har kunnat träna utomhus på utegym och på lite andra platser tillsammans med klubbens medlemmar. Klubben har den senaste tiden blivit mer digital också vilket är praktiskt för alla. Det finns många sätt att träna på för att hålla igång. Kvar återstår två träningspass innan vi tar sommarledigt. Själv har jag tränat på lite olika sätt förutom uteträningarna med klubben: cykelträning (till och från jobbet och även lite längre turer när tid givits), japansk vapenträning och promenader. För övrigt har träningen medfört att jag har börjat tänka på kosten lite extra också och har tack vare det gått ner 7 kg. Jag ska väga mig på nytt imorgon måndag. Jag väger mig varannan vecka för att se så jag håller nedgången. Ska bli spännande. 
 
MUSIK OCH BYGGE
Det finns mycket tid för musik nu också. Det blir musicerande på mina olika instrument som jag har hemma samt lite sång emellanåt också med diverse olika teman och tankar: gitarr, elgitarr, nyckelharpa och cittra har det blivit. Lite planering för sommarens spelande och liknande också förstås. Utöver spelandet har jag pysslat en del med min vevlira. Jag fixar till en ny leklåda till den så att knapparna går riktigt bra. Det är roligt när saker blir bättre när man anstränger sig lite extra.
 
SAMTAL MED VÄNNER
Jag har tid att emellanåt prata med mina vänner också eftersom man inte kan träffa dom så mycket som man önskar. Det är härligt att prata med folk och byta tankar och idéer. Det blir samtal med vänner, syskon och föräldrarna såklart om lite olika saker. Tanken är ju att det blir en sommar på Öland i år också. Men man får väl vara försiktig så det inte sprids en massa onödigheter. En av mina vänner åkte på Corona men har nu tillfrisknat.  
 
NY BIL
Jag har också köpt ny bil kan jag tillägga. Eftersom det blir mycket cyklande så åker jag inte så mycket ännu, men mer blir det väl i sommar. En Renault Clio blev det - min lilla pärla! Jag har tagit en tur i Sagobygden och fotat lite vilket har varit roligt. 
 
ÖVRIGT
I övrigt kunde jag läsa i min kalender att jag i tisdags skulle ha varit hemkommen från Japan, men Corona ställde ju till det för oss alla. Men Japan är väl kvar nästa år också =). 
 
Sådär, det är väl vad som i riket har skett den närmaste tiden. Jag hoppas det kan bli lite mer bloggande i sommar vid sidan om alla aktiviteter. Tre veckor kvar på jobbet nu, sedan är det dags för sommarledigt med allt vad det innebär. 
 
Ta hand om er tills dess!
 
OVER AND OUT! // Jimmy Spelman