ETT MUSIKINLÄGG OCKSÅ

Hej!
 
Såhär dagen efter så har väl besvikelsen lagt sig något efter misslyckandet i helgen, det kommer att ta ett tag innan det lägger sig helt. Men jag kommer att komma över det.
 
Nåja, det var inte detta jag skulle ta upp nu igen. Jag måste få glänsa lite med att berätta om en dröm som gick i uppfyllelse den 14/5. Jag spelade i Loshults kyrka till förmån för hungersdrabbade i Afrika. Jag, Elisabeth (kantorn), Loshults kyrkokör och Må bra-kören framförde en hel del fina låtar i kärlekens tecken. För första gången gjorde jag en spelning med alla mina tre favoritinstrument: nyckelharpa, vevlira och gitarr.  Låtar som framfördes var:
 
Amazing grace (Av nåd), Utan dig, Stilla ro och nära, Feberdansen, Dom som aldrig sover, Tobogubben, Vid Färjestaden, Midsommarblomster, Kärlekens tid, Störst av dom är kärlek och Gärdebylåten.
 
En kväll när jag verkligen fick glänsa blev det. Vi drog in drygt 2 400 kr till de hungersdrabbade i Afrika - jättebra!
 
Nu på torsdag ska jag spela igen på Loshulta-torsdag. Detta är ett firande som man har behållit i Loshult sedan många år tillbaka. Det ska också bli kul tycker jag.
 
Veckorna rullar ju bara på nu och snart är det sommar med allt vad det innebär. Skolavslutningar, judoavslutning och sedan vidtar en lång ledighet som kommer smyckas av en hel del träning. Jag har en kompis som ska försöka ta 3:e dan i judo som jag ska vara kastdocka åt.
 
Avslutningsvis: När man blivit besviken så får man se framåt och försöka se till det andra man vill ha roligt åt istället. Man får inte gräva ner sig, det är bara att ge sig upp på hästen igen och rida vidare mot nya mål. Mina mål har nu förändrats lite: I november eller december kommer jag gradera till 2:a dan i iaido och 1:a kyu i jodo. Man har ju lärt sig att vara flexibel  som lärare =).
 
Over and out! // Jimmy Spelman